onsdag den 26. september 2012

Sprød ostesalat på jobbet

Jovist, ost er godt om morgenen, men jeg altså er træt af den samme, flade ostemad, der hænger med ørerne. Jeg sagde go'morn, Danbo! Som offentlig lønslave er der ingen madservering på denne bloggers pind, og i dag skulle det gå hurtigt, så morgenmaden indtages ved ankomst. Heldigvis har jeg dagen før bikset en fresh ostesalat sammen, der igen er inspireret af Mellemøsten som jeg er en kulinarisk sucker for. Den indtages på brød og der suppleres med blegselleristave, frugt og kaffe. Æg og tomat ku også erstatte sellerien. Eller måske skiver af avocado. Opskriften lyder:

Et stort bæger hytteost (450 g.)
Et mindre bæger fetaost i tern (eller 200 g. af en bedre type fra nærperkeren)
½ agurk (skrællet og skåret i små tern).
1 grøn peber i i tern)
1 mindre løg (revet)
Saften af ½ citron
En god sjat olivenolie

Skræl agurken, skær den i terninger, drys lidt salt på, og lad den trække i ½ time. Smid hytteosten over i en skål. Mos fetaosten og bland den i. Skær perberfrugten i tern, riv løget og bland det hele i. Smag til med olie og citron og evt. mere salt.

1 kommentar: